“Bedankt Noord-Holland, voor een onvergetelijke tour”

Met maar liefst vier concerten bezocht de Nederlands-Amerikaanse violiste Sanne Zwikker Noord-Holland en trad onder andere op in een uitverkochte Slotkapel in Egmond aan den Hoef gedurende de International Holland Music Sessions.

Mendessohn vioolconcert in e klein, op. 64

De 13-jarige violiste gaf een prachtige en intense uitvoering van het volledige Mendessohn vioolconcert in e klein, op. 64, samen met pianist Vital Stahievitch. Hieronder kunt u dit nogmaals meemaken.

Ik “adore” masterpieces zoals het Mendelssohn vioolconcert in e klein, het is zo vol met verschillende emoties. Felix Mendelssohn’s vioolconcert heeft mij persoonlijk diep geraakt en ik voel me “blessed” dat ik deze emoties door middel van muziek kan delen.

Jullie (het publiek) waren fantastisch en samen met de sfeer en akoestiek van de Slotkapel in Egmond aan den Hoef was het een unieke lokatie om het vioolconcert van Mendelssohn te spelen.

Vital Stahievitch

Ik werkte gedurende deze tour voor het eerst samen met pianist Vital Stahievitch. Hij is zo’n geweldige pianist en het is heel fijn samenwerken met Vital. Achter de schermen werkte ik met violist professor Krzysztof Wegrzyn. De tijd die ik met hem heb kunnen werken was zo goed besteed en ik “count myself lucky” dat ik de kans heb om met deze goede musici samen te werken. Ik heb diep respect voor zulke uitzonderlijk goede musici en leer continue van ze.

Bedankt Noord-Holland, voor een onvergetelijke tour.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen