Menu Sluiten

Alt-tekst: Gezellige sfeer bij het klassiek concert van 24classics
Gezellige sfeer bij het klassiek concert van 24classics

Klassiek Kerstconcert in Paradiso Amsterdam

Op 24 december organiseert 24classics het jaarlijkse Klassiek in de Loods-Kerstconcert. Vanaf 22.00 uur kunt u in Paradiso Amsterdam komen luisteren naar de Gran Partita van Mozart, in de bijzondere bewerking van Thomas Schwenke voor strijkers, klarinet en piano. Het wordt gespeeld door Camerata RCO (leden van het Koninklijk Concertgebouworkest) en pianist Thomas Beijer sluit hiervoor aan.

Over 24classics

24classics werd in 2013 opgericht met als doel een innovatief online platform te zijn voor de klassieke wereld. Ze pogen op die manier een nieuw publiek te bereiken. Kenners uit de klassieke-muziekwereld reiken muziek aan die zij goed vinden, waardoor luisteraars hopelijk verrassende klassieke muziek ontdekken. Daarnaast wil de organisatie ook op locatie goede muziek laten horen. Het is de vierde keer dat het Klassiek in de Loods-Kerstconcert wordt georganiseerd. Vorig jaar vond het plaats in de Gashouder in Amsterdam. Dit keer speelt het zich af in Paradiso, een voormalige kerk aan het Leidseplein in Amsterdam.

Maria’s, zwangere vrouwen en oma’s

Uiteraard is iedereen van harte welkom bij dit klassieke kerstconcert, maar dames die Maria als roepnaam dragen of zwanger zijn, mogen gratis naar binnen. Traditiegetrouw mag je je oma ook voor niets meenemen. Dit kun je doen door via info@24classics.com te reserveren onder vermelding van ‘Maria/Oma/Zwanger’.

Algemene informatie
Kaartjes zijn  te koop voor €25,- per stuk via deze link  (https://24classics.stager.nl/web/tickets/273112) De zaal opent om 21.00 uur en het concert start om 22.00 uur. Vanaf 23.00 is er een nazit, waar ruimte is voor een glaasje glühwein of iets anders. Bezoek de website (https://www.24classics.com) van 24classics voor meer informatie over het concert, de organisatie of voor het ontdekken van verrassende klassieke muziek.

Klassiek Kerstconcert in Paradiso Amsterdam

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen