Menu Sluiten
Muziekwedstrijd_afbeelding

Laat je horen en doe mee aan De Muziekwedstrijd!

De Muziekwedstrijd is de leukste muzikale wedstrijd voor alle Nederlandse en Vlaamse kinderen van 4 t/m 12 jaar. Tot en met 28 februari kunnen alle kinderen via de website of de gratis app een filmpje insturen van hun muziek- of zangoptreden. Ieder kind kan meedoen! Alleen, of samen met anderen. Met elk instrument en met iedere muziekstijl. Laat je dus gauw horen en stuur een filmpje in!

Hoe kun je meedoen?

Meedoen is heel simpel. Download de gratis app ‘De Muziekwedstrijd’ en oefen je muziekstuk. Neem je filmpje op en upload de video via de gedownloade app. Heb je geen smartphone? Dan kun je je filmpje ook uploaden via de website. Iedereen die meedoet, maakt kans op te gekke prijzen. Roep je vrienden en familie op om te stemmen op je filmpje, en misschien wordt jouw inzending wel filmpje van de maand!

Iedereen die meedoet aan De Muziekwedstrijd maakt kans op mooie, muzikale prijzen. Er zijn niet alleen prijzen voor de beste musici. De jury geeft ook eervolle vermeldingen. En elke maand kiezen we het ‘filmpje van de maand’. Elke deelnemer ontvangt in ieder geval een diploma met feedback van de professionele jury

Meer informatie

Alle informatie vind je op www.demuziekwedstrijd.nl. Daar vind je ook alle ingestuurde filmpjes. Leuk om te bekijken als je inspiratie nodig hebt. Tot en met 28 februari kun je nog meedoen aan De Muziekwedstrijd. Wacht dus niet te lang en doe mee!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen