Menu

Meest gestelde vragen

Klik op één van onderstaande filmpjes voor uitleg over de werking van de online uitgave van Luister. In het eerste filmpje krijgt u meer uitleg over de basis van het lezen van een online tijdschrift, dus hoe u kunt bladeren, inzoomen etc. De volgende filmpjes gaan dieper in op een bepaald onderwerp zoals verrijkingen, extra's en bepaalde knoppen. Veel online leesplezier!
Om de online uitgave te bekijken moet u ook in het bezit zijn van de laatste versie van flash en adobe reader.
Klik voor adobe reader hier en hier voor Adobe flash.

Hoe log ik in?

Via de inlogpagina of via de pagina van een specifieke uitgave na het invullen van uw abonneenummer en uw postcode vooralsnog gratis toegang krijgt tot de online versie. U vindt uw abonneenummer op de plastic verpakking van uw tijdschrift.

Na het inloggen heeft u niet alleen als eerste toegang tot de komende uitgave, maar zelfs twee dagen voor verschijning, en kunt u ook alle eerdere uitgaven onbeperkt en kosteloos doorbladeren. U kunt zoeken op trefwoord op de website zelf, maar ook in de online uitgave kunt u zoeken via de zoekfunctie rechtsboven.

Ook kunt u extra''s (verrijkingen) zien in de online uitgave, zoals links naar andere artikelen/derden.

Let op! Om deze functie exclusief voor abonnees te houden, is het erg belangrijk dat u uw inlogcode en wachtwoord niet met derden deelt. Wij monitoren het gebruik op meerdere niveaus, om misbruik door derden te voorkomen en blokkeren de toegang indien we hier problemen in zien. Hou het dus exclusief, zodat u verzekerd bent van toegang tot de online versie. Wij adviseren u altijd na het gebruik uit te loggen via dezelfde pagina als waar u inlogt.

Hoe kan ik een abonnement nemen?

U kunt een abonnement naar keuze nemen via deze website. Klik hier en kies het abonnement dat het beste bij u past. Ook kunt u bellen voor een abonnement met 085-7600237 of kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een abonnement kan elk gewenst moment ingaan en kan twee maanden vóór vervaldatum schriftelijk worden opgezegd.Hoe kan ik zoeken op de website?

Gebruik de zoekfunctie rechtsboven op de website om op een bepaalde term te zoeken. Typ in de balk de hele term in of een deel van de term met erachter een * en klik vervolgens op ‘zoeken'. Hierna ziet u alle zoekresultaten.

Wat kan ik als all-in abonnee (abonnee van de geprinte versie) online doen?

Als abonnee van de papieren versie bent u automatisch na ontvangst van betaling van uw reguliere abonnementsgeld all-in abonnee. Dat betekent dat u via de inlogpagina of via de pagina van een specifieke uitgave na het invullen van uw abonneenummer en uw postcode vooralsnog gratis toegang krijgt tot de online versie. U vindt uw abonneenummer op de plastic verpakking van uw tijdschrift. Na het inloggen ziet u niet alleen als eerste de komende uitgave, namelijk twee dagen voor verschijning, maar kunt u ook alle eerdere uitgaven onbeperkt en kosteloos doorbladeren. U kunt zoeken op trefwoord op de website zelf, maar ook in de online uitgave kunt u zoeken via de zoekfunctie rechtsboven. Ook kunt u extra's (verrijkingen) zien in de online uitgave, zoals een trailer van een film, extra foto's die niet geplaatst zijn in de geprinte uitgaven of links naar andere artikelen/derden. Let op! Om deze functie exclusief voor all-in abonnee's te houden, is het erg belangrijk dat u uw inlogcode en wachtwoord niet met derden deelt. Wij monitoren het gebruik op meerdere niveaus, om misbruik door derden te voorkomen en blokkeren de toegang indien we hier problemen in zien. Hou het dus exclusief, zodat u verzekerd bent van toegang tot de online versie. Wij adviseren u altijd na het gebruik uit te loggen via dezelfde pagina als waar u inlogt.

Ik ben geen all-in abonnee. Kan ik Luister ook online lezen?

Ja, u kunt ook online Luister lezen als u geen all-in abonnee bent. U kunt kiezen uit een online abonnement of online losse verkoop.

Bij een online abonnement bespaart u 50%, u krijgt Luister echter niet als papieren versie thuisgezonden, u ontvangt geen welkomstgeschenk en kunt geen gebruik maken van bepaalde acties die alleen gelden voor all-in abonnees. U heeft uiteraard toegang tot de online uitgave en kunt onbeperkt alle eerdere uitgaven doorbladeren en zoeken op trefwoorden. Ook kunt u extra's (verrijkingen) zien in de online uitgave, zoals een trailer van een film, extra foto's die niet geplaatst zijn in de geprinte uitgaven of links naar andere artikelen/derden. Als online abonnee kunt u zich via de inlogpagina of via de pagina van een specifieke uitgave aanmelden met een gebruikersnaam en wachtwoord. Deze krijgt u binnen enkele dagen toegestuurd.
Online losse verkoop is op dit moment nog niet mogelijk.