Sanne Zwikker met Kian Ravaei

Kian Ravaei componeert: “Wees lief voor elkaar”

Samen met celliste Charlotte Kingston nam ik de korte clip, Ariana’s Lullaby, op. Het is geschreven door de jonge componist Kian Ravaei uit Los Angeles. Ariana’s Lullaby is volledig virtueel opgenomen bij het beroemde Curtis Institute in Philadelphia, waarover ik al eerder schreef.

Samenwerken met Kian Ravaei en Charlotte Kingston

Kian, een jonge opkomende componist die studeert aan de UCLA Herb Alpert School of Music, componeerde de zestig seconden durende clip. Kian vertelde me: “Ik schreef Ariana’s Lullaby voor mijn zusje uit liefde en dankbaarheid tijdens de coronacrisis. Als componist is het spannend om de uitvoering nu op het podium te zien. Werken met Sanne en Charlotte is enorm inspirerend. Ze zijn ongelofelijk getalenteerde musici en plezierig om mee samen te werken.”

Wees extra lief voor elkaar

Kian benaderde mij en de New Yorkse celliste Charlotte Kingston om zijn werk uit te laten voeren. Charlotte won vorig jaar de Kaufman Music Center Concerto Competition, trad eerder op in Carnegie Hall in New York City en won het Rondo Young Artist Festival. We namen de clip op tijdens een sessie op het Curtis. “Wees lief voor elkaar” is de boodschap van Kians stuk.

 

5/5 - (85 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen