Abonnementen Luister

Luister is het oudste onafhankelijke klassieke-muziekmagazine van Nederland en tevens oudste muziektijdschrift van de Benelux. Van oudsher heeft Luister een grote naam op het gebied van albumbesprekingen, en nog steeds vormt het recensiekatern – plusminus zeventig besprekingen per editie; acht edities per jaar – het hart van het blad. Daarnaast vindt u in iedere uitgave spraakmakende interviews met de bekendste artiesten en dirigenten in de industrie én onbekend talent, festival- en concertbesprekingen, verschillende columns, series en reisreportages. We bedienen de doorgewinterde liefhebbers, maar fungeren ook als gids voor diegenen die weleens willen snuffelen aan het genre. Luister is helder van toon, kritisch, diepgravend maar toegankelijk.

Kortom: wie denkt dat de wereld van de klassieke muziek een wereld is uit een ver verleden, heeft het mis. Al onze abonnees en lezers weten dat. Luister biedt een magazine, een dynamische website en bijhorende nieuwsbrief en is aanwezig op verschillende social media-kanalen.

De YPF Piano Competition 2019 vindt plaats in Muziekgebouw aan ’t IJ in Amsterdam. Foto: Foppe Schut

Kies je abonnement​

Jaarabonnement
op Luister

82
50
  • U krijgt 8 edities gevuld met recensies van nieuwe klassieke muziek CD's, interviews met de beste en bekendste componisten van dit moment en achtergrondinfomatie
  • Ontvang een gratis online account waar u oude nummers kan teruglezen
  • Ook erg leuk om cadeau te geven aan een liefhebber van klassieke muziek
Bespaar

Tweejarig
abonnement op Luister

142
50
  • U krijgt 16 edities gevuld met recensies van nieuwe klassieke muziek CD's, interviews met de beste en bekendste componisten van dit moment en achtergrondinfomatie
  • Ontvang een gratis online account waar u oude nummers kan teruglezen
  • Ook erg leuk om cadeau te geven aan een liefhebber van klassieke muziek
Goedkoopste

Voordelen abonnee

Als eerste

Gratis thuisbezorgd voordat het magazine in de winkel ligt

Mis nooit een uitgave

Met lezersacties en aanbiedingen voor cd’s en concerten

Bespaar

Betaal minder dan
niet-abonnees

Tevreden abonnees

Meer dan 13.126
tevreden abonnees

Benieuwd wanneer de volgende editie van Luister verschijnt?

Tevreden abonnees

“Heldere informatie, mooie cd-besprekingen. Een echte inspiratiebron!”
Jan
“Ik ben geen kenner, maar een liefhebber van klassieke muziek. Door het lezen van Luister leer ik veel over het culturele landschap. Maar het belangrijkste is wel dat ik iedere editie weer nieuwe muziek ontdek.”
Eva
“Ik ben al ruim twintig jaar abonnee. Dankzij Luister blijf ik op de hoogte van alle schitterende muziek die jaarlijks uitkomt.”
Sebastiaan