Nationale opera & ballet Zomerzang
Foto: Mo Wu / Shutterstock.com

De Nationale Opera & Ballet: Zomerzang

De Nationale Opera & Ballet in Amsterdam heropent de deuren. Publiek is van 22 juni tot en met 2 juli welkom voor Zomerzang, een recitalserie met Nederlandse operazangers. Er staan iedere dag twee concerten gepland. In juni voor dertig mensen, vanaf juli voor honderd mensen.

Langzaam maar zeker komt de (muziek)wereld weer op gang. Theaters en concertzalen mogen binnenkort weer open. De organisaties moeten zich nog wel aan strikte voorwaarden houden. Anderhalve meter afstand, afgebakende looproutes, grote voorraden desinfectiemiddel en een beperkt aantal bezoekers. Voorstellingen in de traditionele vorm zijn voorlopig nog niet mogelijk, maar er is hoop.

Lege theaterzaal in tijden van de coronacrisis

De Nationale Opera & Ballet: Zomerzang

De Nationale Opera & Ballet gaat vanaf 22 juni weer open voor publiek. Zomerzang, een recitalserie met Nederlandse operazangers, wordt gehouden in de grote zaal. Er staan recitals gepland met onder anderen Eva-Maria Westbroek, Maarten Engeltjes, Lenneke Ruiten, Peter Gijsbertsen, Claron McFadden en Thomas Oliemans. Zij zingen ieder een eigen programma dat ongeveer één uur duurt. Ook is er een programma met jonge artiesten van De Nationale Opera Studio.

Praktische informatie

In juni zijn de concerten voor maximaal dertig mensen toegankelijk. Bij de voorstellingen op 1 en 2 juli mogen maximaal honderd mensen aanwezig zijn. De kaartverkoop start op dinsdag 16 juni. Kijk voor meer informatie op de website.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen