Polyphonic door Phion en musici uit de dj-wereld
Polyphonic

Phion presenteert Polyphonic

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel presenteert een opmerkelijk en uniek project. Samen met muzieklabel Fiber brengt het orkest een ode aan het muziekgenre drum-‘n-bass. De liveshow Polyphonic van de gelijknamige bigband is in februari en maart te beleven in Utrecht, Tilburg en Amsterdam.

Klassieke muziek en drumm-‘n-bass in één wervelende liveshow? Het kan, zo bewijzen enkele klassieke musici van Phion, muzieklabel Fiber en The Fiber Pianist. Met de bigband Polyphonic brachten ze in 2021 een geweldig optreden in Doornroosje. Nu presenteren ze een eigen liveshow.

Polyphonic op tournee

In Polyphonic is eigen repertoire te horen, gebracht door musici uit allerlei genres. Zo werd de bigband aangevuld met vooraanstaande muzikanten uit de dj-wereld, Koen Herfst (de drummer van dj Armin van Buuren) en Diandra Faye (hardstyle vocaliste). Met hun gezamenlijke show touren ze langs de poptempels in Nederland.

Utrecht, Tilburg en Amsterdam

Vorig jaar stond Polyphonic met de gelijknamige show in Luxor Live (Arnhem), Simplon (Groningen) en AFAS Live (Amsterdam). In 2023 is de liveshow met invloeden van klassiek, hiphop, jazz, soul, metal en drum-‘n-bass te beleven in TivoliVredenburg (Utrecht, 16 februari), 013 (Tilburg, 18 februari) en De Melkweg (Amsterdam, 31 maart).

Ga voor meer info en tickets naar phion.nl.

5/5 - (1 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen