André Rieu verschijnt op het witte doek. Zijn beroemde Maastricht concerten zijn opgenomen en zie je op 27 en 28 juli – Luister magazine
Foto: Marcel van Hoorn

André Rieu in de Nederlandse bioscopen

De Koning van de wals verschijnt 27 en 28 juli op het witte doek. De film Shall we dance? van André Rieu is opgenomen tijdens zijn beroemde Maastricht concerten. Geniet mee van An der schönen blauen Donau en schroom niet om te walsen in de gangpaden van de bioscoop.

André Rieu vanuit een bioscoopstoel

“Ik heb in 2019 opnieuw het genoegen mijn fans, via hun bioscoopschermen, in mijn woonplaats Maastricht te verwelkomen! Een magische beleving dat voor mij elk jaar weer een geweldig evenement is! Dit jaar wordt helemaal bijzonder omdat ik mijn lievelingsmuziek speel: de wals”, aldus André Rieu. Tijdens André in Cinemas – Shall We Dance? zie je ruim honderd dansers walsen en hoor je het zestig-koppige Johann Strauss Orkest met wie Rieu al meer dan dertig jaar samenwerkt. De film is een prima alternatief voor een liveconcert en draait in verschillende bioscopen door het hele land.

Extra tickets liveconcert

Bezoekt u toch liever een liveconcert? Er is een beperkt aantal nieuwe tickets vrijgegeven voor de 12 uitverkochte Maastricht concerten van André Rieu. Vanwege de grote vraag is er alles aan gedaan om extra tickets beschikbaar te maken in verschillende rangen. Deze zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.andrerieu.com. De populaire concerten vinden plaats van 4 tot en met 21 juli op het Vrijthof in Maastricht. Er worden zo’n 150.000 bezoekers uit meer dan 85 landen verwacht.

Shall we dance?

De film draait slechts twee dagen in de bioscoop, op zaterdag 27 juli en op zondag 28 juli. Tickets voor Shall we dance? koopt u via de website van André in Cinemas.

Bekijk hier de top 5 mooiste concerten van André Rieu

André Rieu verschijnt op het witte doek. Zijn beroemde Maastricht concerten zijn opgenomen en zie je op 27 en 28 juli – Luister magazine

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen