Festival Night of a 1000 Strings in TivoliVredenburg in Utrecht is uitverkocht
Foto: Jelmer de Haas

Festival Night of a 1000 Strings is razend populair

Voor het eerst in de geschiedenis van Night of a 1000 Strings is het tweejaarlijkse festival volledig uitverkocht. Initiatiefnemer Remy van Kesteren is tevreden met de belangstelling voor snaarfestival dat op 20 april 2024 in TivoliVredenburg plaatsvindt. “We bieden een ontdekkingsreis en het publiek is er klaar voor.”

Het Dutch Harp Festival organiseert om de twee jaar Night of a 1000 Strings. Voor het eerst is het festival (al twee weken van tevoren) volledig uitverkocht. Night of a 1000 Strings biedt geen standaard line-up die iedereen aanspreekt, wel een muzikale reis langs ambient, pop, jazz, folk, klassiek en alles daartussenin. In zes zalen in TivoliVredenburg (Utrecht) geeft het festival een podium aan wereldtoppers, grensverleggers en opkomende artiesten uit diverse genres. Visuele elementen, projecties en lichtinstallaties maken er een totaalspektakel van.

Opening van Night of 1000 Strings

Remy van Kesteren over de opening van het festival Night of a 1000 Strings: “De opening is voor velen het hoogtepunt van het festival. We houden de exacte details altijd geheim tot het laatste moment. Op vier verschillende podia verspreid door de zaal wordt het publiek verrast door de veelzijdigheid van de harp in alle denkbare genres. Twaalf spectaculaire optredens in vijftig minuten, speciaal gemaakt voor het festival.”

Halve finales van World Harp Competition

Voor wie dit jaar geen toegangsticket voor Night of a 1000 Strings heeft kunnen bemachtigen, zijn er de gratis concerten van de World Harp Competition, waarvan de halve finales op 18 en 19 april doorgaan. Ook in TivoliVredenburg. Een plekje reserveren voor deze ongetwijfeld prachtige doch spannende halve finales kan op de website van de World Harp Competition. Klik hier om naar het reservatieformulier te gaan.

5/5 - (2 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen