gratis afspeellijst - Berliner Philharmoniker - Berliner Philharmonie
Berliner Philharmonie. Foto: Shutterstock

Gratis afspeellijst van Berliner Philharmoniker

De Berliner Philharmoniker speelt van tijd tot tijd composities uit de achttiende en negentiende eeuw. Niet verwonderlijk, want werken van Mozart, Beethoven of Brahms zijn nog steeds even boeiend om naar te luisteren. In de Digital Concert Hall, de digitale concertzaal van het orkest, zijn de opnames van die populaire klassieke en romantische werken nu in een gratis afspeellijst te beluisteren.

Tot en met 12 juni 2023 stelt de Berliner Philharmoniker zijn afspeellijst Popular Classical and Romantic works gratis ter beschikking. Dat betekent een hele maand kosteloos luisteren naar de mooiste werken uit de achttiende en negentiende eeuw. Van de ouverture uit Mozarts Le nozze di Figaro tot Brahms Hongaarse dans en de mooiste muziekstukken van Mendelssohn, Beethoven, Wagner, Haydn, Schubert, Dvorák en Schumann. De Berliner Philharmoniker laat ons meegenieten via zijn uitstekende opnames.

Digital Concert Hall

Registreer u voor de Digital Concert Hall, het platform waarop de Berliner Philharmoniker zijn opnames ter beschikking stelt aan een online publiek. Om het bijgewoonde concert thuis te herbeleven of om het voor het eerst in de geborgenheid van uw woonkamer te beleven. Meer dan zevenhonderd concertvideo’s zijn er te vinden op het platform, evenals films, documentaires, artiestenportretten en interviews. Een abonnement op de Digital Concert Hall kost net geen vijftien euro per maand. Van 12 mei tot en met 12 juni luistert u echter helemaal gratis naar deze afspeellijst gevuld met romantische, klassieke muziek.

Ontdek de afspeellijst hier.

4.6/5 - (5 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen