pexels-john-tekeridis-340103

Je favoriete klassieke muziek altijd en overal met de Samsung Galaxy S22 en Galaxy Buds Pro 2

Februari is van oudsher de maand waar Samsung liefhebbers reikhalzend naar uitkijken. In deze maand worden namelijk de nieuwste Samsung smartphones en andere nieuwe producten gepresenteerd. Dit keer is het de beurt aan de nieuwste Samsung Galaxy S22-serie en – als de geruchten kloppen – de Galaxy Buds Pro 2 oordoppen.

Samenwerking tussen Samsung en Spotify

Samsung is in 2018 een samenwerking aangegaan met Spotify. De Samsung Music app is uitgebreid met een nieuw Spotify tabblad. De app doet aanbevelingen voor afspeellijsten op Spotify. Zo kun je dus ook een afspeellijst van je favoriete klassieke muziek maken in Spotify.

Spotify is geïntegreerd in de Galaxy S8 en nieuwer. Met de nieuwste Samsung smartphones (de S22, de S22 Plus en de S22 Ultra), wordt het dus waarschijnlijk opnieuw mogelijk om via de muziekstreamingdienst naar je favoriete klassieke muziek te luisteren. Op deze pagina lees je meer over de samenwerking.

Koppeling tussen Spotify en Bixby

De samenwerking tussen Samsung en Spotify heeft er ook toe geleid dat Samsungs digitale assistent Bixby aan Spotify is gekoppeld. Bixy zoekt eerst in Spotify als je hem vraagt om muziek af te spelen. Zo kom je dus nóg makkelijker en sneller bij je favoriete klassieke muziek.

Klassieke muziek luisteren met de Samsung Music-speler app

Spotify is ook gekoppeld aan de Samsung Music-speler app. Hierdoor kun je via de app suggesties ontvangen over nieuwe klassieke muziek en blijven luisteren terwijl je onderweg bent. Als je weer thuis bent, kan je smartphone verbinding maken met andere Samsung apparaten, zodat je lekker verder kunt luisteren.

Verbeterde batterijcapaciteit koptelefoon

Naar verluidt lanceert Samsung de Galaxy Buds Pro 2 oordoppen tegelijkertijd met de nieuwe telefoons. De Galaxy Buds Pro 2 zouden met 500 mAh een verbeterde batterijcapaciteit krijgen, ten opzichte van voorganger Galaxy Buds Pro (472 mAh), waardoor je langer kunt blijven luisteren. De accu van de Galaxy Buds Pro gaat zo’n vijf uur mee. Dit zal bij de nieuwe oordopjes dus langer worden.

Noise-cancelling in de Galaxy Buds Pro 2

Naast de verbeterde batterijcapaciteit, zullen de Galaxy Buds Pro 2 ook een uitstekend geluid bieden en voorzien zijn van noise cancelling, ofwel ruisonderdrukking. De Galaxy Buds Pro verlagen het omgevingsgeluid met maar liefst 99%, iets dat we waarschijnlijk ook terugzien bij de Galaxy Buds Pro 2 oordopjes. Hierdoor word je niet afgeleid door geluiden om je heen en ga je helemaal op in je klassieke muziek.

Audio 360 voor een realistische luisterervaring

Van de Galaxy Buds Pro 2 oordopjes verwachten we ook dat ze waterdicht zijn, compatibel met de Google Assistent en 360 Audio bieden. Dit is een slimme sensor voor bewegingsdetectie, die als je je hoofd beweegt de richting van het geluid bepaalt. Hierdoor hoor je het geluid uit alle richtingen en wordt je luisterervaring een stuk realistischer.

Smartphones met kleinere accu’s met 45 Watt snelladen

De accu’s van de nieuwe Samsung S22 en de S22 Plus zijn kleiner dan bij eerdere telefoons uit de S-serie. Dankzij de energiezuinige chip leidt dit gelukkig niet direct tot een kortere accuduur,. De accu van de S22 Ultra is 5000 mAh, net als zijn voorganger. De nieuwe Samsung Galaxy S22 telefoon kan snelladen met 45 Watt. Hierdoor duurt het slechts 30 minuten om de telefoons tot 70% op te laden. Zo kan jij weer lekker snel verder luisteren naar dat ene mooie klassieke muziekstuk.

Meer informatie over de Samsung Galaxy S-serie vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter

Laatste artikelen