Oranjewoud Festival
Katia en Marielle Labèque. Foto: Umberto Nicoletti

Kaartverkoop Oranjewoud Festival gestart

De natuur van Parklandschap Oranjewoud in Friesland vormt van 3 tot en met 6 juni 2022 het decor van het Oranjewoud Festival. Op het programma van de tiende editie staan uiteenlopende concerten en voorstellingen.

De kaartverkoop voor de drie hoogtepunten van de jubileumeditie van het Oranjewoud Festival is reeds gestart. Zo kunnen muziekliefhebbers nu al een ticket bemachtigen voor het openingsconcert Gold door koperensemble/cabaretgroep Mnozil Brass.

Nieuw jazzvioolconcert

Het volledige festivalprogramma wordt op 1 maart bekendgemaakt, maar Julia Philippens prijkt nu al op de affiche. De violiste speelt op 4 juni het gloednieuwe jazzvioolconcert Technicolor van Thomas Beijer. Ze wordt daarbij begeleid door het Noord Nederlands Orkest onder leiding van Clark Rundell.

Pianozussen

Ook het pianoduo Katia en Marielle Labèque is op 4 juni aan het werk te horen op het hoofdpodium in de Overtuin. De zussen brengen een programma met muziek van Dessner (El Chan), Ravel (Ma Mere l’Oye) en Glass (Les Enfants Terribles, arr. Michael Riesman). Tickets voor bovengenoemde concerten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de website van het Oranjewoud Festival.


Geniet van een voorproefje van ‘Les Enfants Terribles’ door de zussen Labèque

5/5 - (1 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen