Prinses Christina Klassiek 2021

Prinses Christina Klassiek Concours 2021

Ben je jong én gek op muziek maken? Dat komt goed uit, want jonge musici kunnen zich tot en met 1 december 2020 inschrijven voor het Prinses Christina Klassiek Concours 2021. Iedereen is welkom, van beginners tot gevorderden en van violisten tot zangers en pianisten.

Het klassiek concours staat open voor elke jonge muzikant (12 tot en met 19 jaar oud, zang tot en met 21) die een klassiek stuk al aardig in de vingers heeft. Alle deelnemers spelen een stuk van tien minuten. Het Prinses Christina Klassiek Concours is er niet alleen voor de toptalenten, maar juist ook voor diegenen die graag een extra stimulans willen. Na afloop krijgen alle deelnemers persoonlijk advies van juryleden. En of je nu een prijs wint of niet, meedoen is een onvergetelijke ervaring.

Digitale selectieronde in 2021

Vanwege de coronamaatregelen verlopen de regioselecties in 2021 digitaal. De organisatie laat zich niet kisten door de coronacrisis, maar neemt wel een aantal maatregelen om veilig en verantwoord de concoursen in 2021 te kunnen voortzetten. Ze zorgen tevens voor een digitaal podium met maximale impact voor de jonge deelnemers.

Prinses Christina Concours Academy

De beste musici uit elke regio gaan door naar de regiofinales. Die worden coronaproof georganiseerd door heel Nederland. Finalisten kunnen vervolgens een plek in de halve finale bemachtigen en daarna strijden voor de nationale finale. Prijswinnaars doen ook mee aan de nieuwe Prinses Christina Concours Academy. Tijdens deze Academy krijg je alle handvatten om je te ontwikkelen tot een creatief ondernemend en succesvolle muzikant. Er worden onder andere workshops over verbale vaardigheden, podium- en prestatietechnieken en digitale profilering georganiseerd.

Info over Prinses Christina Klassiek Concours 2021

Meer weten? Kijk dan hier!

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €67,55 in plaats van €115,50!

Een magazine vol prachtige symphonieën, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 20 april geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!