September Me
Ragazze Quartet. Foto: Nichon Glerum

September Me Festival gaat door

Sta jij ook te popelen om weer van livemuziek te kunnen genieten? Van 18 t/m 20 september kun je weer veilig naar het driedaagse festival September Me.

Muziekliefhebbers in Nederland kunnen niet wachten om er weer op uit te mogen. Om weer te mogen genieten van livemuziek met een drankje in hun hand, in het gezelschap van anderen. Want hoe fijn het ook is dat muziek nu zo bereikbaar is vanaf je telefoon, cd-speler en televisie, we zijn er enorm aan toe om weer live te kunnen luisteren.

Festival September Me

In de weelderige festivaltuin van Flint Amersfoort kan dat. Van 18 t/m 20 september vindt daar het driedaagse festival September Me plaats. Tijd voor concerten, voorstellingen, diners en een randprogramma voor jong en oud. De vierde editie van het muziekfeest van én met het Ragazze Quartet zal er dit jaar iets anders uit zien – met genoeg ruimte om anderhalve meter afstand te houden. Het kwartet heeft een vernieuwend en avontuurlijk programma samengesteld. Het thema is ‘Geheime Tuin’. Werken van componisten, musici en kunstenaars reflecteren op een creatieve manier op actuele onderwerpen. De relatie met de natuur, klimaatverandering en duurzaamheid komen aan bod.

Caroline Shaw

De New-Yorkse zangeres, violist, componist en producent Caroline Shaw is artist in residence. Ze heeft een compositie geschreven voor het Ragazze Quartet. In het openingsconcert speelt Shaw samen met het funky Attacca Quartet en het Ragazze Quartet werken van Berio, Mozart en vijf stukken van Shaw zelf.

Op het programma

Ook de Portugese singer-songwriter Magda Mendes, zanger en gitarist Neco Novellas en cellist Ernst Reijseger staan op het programma. In Voyagers van het rebelse collectief Pynarello in samenwerking met Theater Rotterdam en de theatrale poëet Marjolijn van Heemstra wordt muziek van Bach, Beethoven en Mozart gespeeld. Het Amersfoorts Jeugd Orkest en Tin Men & The Telephone spelen de Achtste symfonie van Dvořák en verrassen met improvisaties. En in de muziektheatervoorstelling WAAI van SOIL zijn onder meer werken te horen van Ligeti, Walsh en Janaček. Kortom: voor ieder wat wils tijdens September Me.

September Me Pas

Met de September Me Pas, die je nu kunt bestellen via deze link, heb je recht op vier vrijkaarten naar keuze. Wanneer de losse kaartverkoop start, is nog niet bekend. Houd daarvoor de website van September Me in de gaten.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen