Muziekgebouw Eindhoven roept muziekliefhebbers op tot actie - Luister magazine
www.muziekgebouweindhoven.nl

Steun het Muziekgebouw Eindhoven

Muziekgebouw Eindhoven roept op tot actie. De financiële gezondheid van de Brabantse concertzaal is zorgelijk, maar de Gemeente Eindhoven eist per 1 april een sluitende begroting. Dit brengt de toekomst van het muziekgebouw in het geding. En daarom wordt een oproep gedaan aan muziekliefhebbers die het Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven een warm hart toedragen.

Steun cultureel Eindhoven

Jaarlijks bezoeken meer dan 160.000 mensen het muziekcomplex, dat wordt geroemd om de uitstekende akoestiek. Die akoestiek wordt ook al jaren geprezen door allerlei muzikanten. De problemen zijn er al langer, maar ze zijn al die tijd stil geweest. Het muziekgebouw vraagt die muzikanten en die duizenden mensen om nu hun stem te laten horen. Teken de petitie via www.muziekgebouw.petities.nl zodat het hart van cultureel Eindhoven de kans krijgt om aan te sterken.

Geluid laten horen

Naast het figuurlijke geluid van de petitie, kunt u ook een letterlijk geluid maken. Vrijdag 22 maart vanaf 16.00 op het Stadhuisplein in Eindhoven is er de mogelijkheid om uw stem of instrument te laten horen. Doe dit samen met onder andere Eric Vloeimans, JW Rozenboom, Lavinia Meijer, Nol Havens, Lady Aïda en Dominique Vleeshouwers, want ook zij dragen het Muziekgebouw Eindhoven een warm hart toe. Zie het als een begin van het behoud van het muziekgebouw en haar programma, dat er is voor zoveel mogelijk mensen van jong tot oud, van lokaal tot internationaal.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen