ZomerConcerten 2021
ZomerConcerten 2021

Meer publiek op ZomerConcerten 2021

De ZomerConcerten 2021 vinden van 1 juli tot en met 31 augustus plaats in Het Concertgebouw in Amsterdam. De ticketverkoop voor de concertreeks startte een tijd geleden al, maar nu de coronamaatregelen versoepelen, mogen vanaf 30 juli meer mensen de voorstellingen bijwonen. De extra toegangskaarten voor optredens vanaf eind juli zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Programma van de ZomerConcerten 2021

Op het programma staan onder meer optredens van pianiste Nino Gvetadze, het Frans-Amerikaanse Trio Zadig en Amsterdam Sinfonietta met bariton Thomas Oliemans. Violiste Simone Lamsma – komend seizoen artist in residence in Den Haag – en cellist Johannes Moser spelen Brahms’ Dubbelconcert en Liza Ferschtman soleert in Brahms’ Vioolconcert. De broers Lucas en Arthur Jussen brengen in deze concertreeks een pianorecital met werk van Mozart, Schubert en Rachmaninoff. Ontdek hier de volledige programmering.

Extra toegangskaarten

De ZomerConcerten zullen voor een groot publiek gespeeld worden. Nu de coronamaatregelen versoepelen, mogen vanaf eind juli meer mensen de zomerse concerten in Het Concertgebouw bijwonen. Voorwaarde is wel dat de bezoekers bij concerten tussen 30 juli en 31 augustus een vaccinatiebewijs of bewijs van een recente negatieve coronatest kunnen voorleggen. Want veiligheid primeert. Meer informatie over de maatregelen en het bestellen van tickets vindt u op de website van het Concertgebouw.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen