André Rieu kerst cd
André Rieu tijdens zijn kerstconcerten. Foto: André Rieu Productions

André Rieu komt met kerst-cd

Deze winter helaas geen drukbezochte concerten of markten tijdens kerst. André Rieu weet daar wel iets op. De Maastrichtse violist kondigt samen met zijn Johan Strauss Orkest het gloednieuwe album Jolly Holiday aan. Een live-cd met de mooiste nostalgische kerstmuziek.

Kerst met Rieu

Op 13 november 2020 is het zover, dan komt de nieuwe kerst-cd van de violist uit. Kerstboom uitzoeken, versiering van zolder halen, de radio aan. Hoewel de feestdagen er dit jaar iets anders uit zullen zien dan voorgaande jaren, moeten we proberen er het beste van te maken. Met de liveregistratie op cd én dvd van André Rieu’s kerstconcerten, moet dat zeker lukken.

Van Jingle Belss tot Stille Nacht

Op Rieu’s kerst-cd Jolly Holiday vinden we een selectie van de meest gedraaide én geliefde kerstnummers aller tijden. Jingle Bells, We Wish You a Merry Christmas, I’m dreaming of a White Christmas, Stille Nacht, Snowwaltz, Halleluja (Leonard Cohen), Walking in the Air, Sleigh Ride, Oh When the Saints, Can’t help falling in love, I Will Follow Him, Mary’s Boychild en What a Wonderful World.

André Rieu over Jolly Holiday

Rieu: “Kerstmis is mijn favoriete tijd van het jaar! Met dit album neem ik je mee op een prachtige reis door Winter Wonderland. Naar een sprookjeskasteel, de wereld van Santa Claus, de magie van kerst en de heerlijke, romantische kersttijd. Ik droomde er al jaren van om kerstconcerten te geven in mijn eigen stad, Maastricht. In 2019 kwam die droom eindelijk uit. Dit album geeft de fantastische sfeer weer van deze concerten en bovendien een exclusieve blik achter de coulissen. Ik ben ontzettend blij dat ik dit met jullie allemaal mag delen. Ik wens je een heerlijke kersttijd met heel veel muziek!”

Benieuwd? Lees hier meer over de kerst-cd van André Rieu.

 

 

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen