Happy Days van André Rieu

André Rieu viert leven en liefde

André Rieu is jarig en dat moet gevierd worden! Op 1 oktober mag de Maastrichtse maestro maar liefst zeventig kaarsjes uitblazen. Hij viert dit heuglijke feit met ons door middel van een gloednieuw album. Op Happy Days staan romantische wereldhits, schlagers en melodieën uit Wenen. Rieu zelf noemt het album een ‘heel persoonlijke ode aan het leven’. Happy Days wordt op 22 november uitgebracht, maar diehardfans kunnen al reserveren vanaf vandaag! Tevens verschijnt er een deluxe-editie (cd + dvd), met daarop een exclusief kijkje achter de schermen.

“Óók als je elk jaar voor meer dan een half miljoen mensen speelt, is het de kunst om iedereen het gevoel te geven dat je speciaal voor hem of haar speelt”, benadrukt André Rieu. “Dit nieuwe album is vrolijk, uitbundig, humoristisch, maar tegelijkertijd ook heel romantisch.”

André Rieu nodigt iedereen uit voor Happy Days

De maestro heeft een duidelijk doel met zijn nieuwe album: “Ik hoop hiermee de levensvreugde die ikzelf elke dag voel door te geven aan mensen over de hele wereld. Ik nodig iedereen van harte uit om samen met mij het leven en de liefde te vieren!”

Wat u kunt verwachten van Happy Days? Ook daar hebben we al een antwoord op. Romantische wereldhits zoals de Second Waltz, waarmee Rieu zo’n 25 jaar geleden doorbrak. En verder? Andrew Lloyd Webbers Amigos Para Siempre, I Could Have Danced All Night en de klassieker Adieu, Little Captain Of My Heart. En of dat nog niet genoeg is ook meezingers en schlagers als Griechischer Wein, Viva Espana, Paloma Blanca en Mexico.

Rieu geeft dit jaar voor het eerst kerstconcerten

Maar ‘Walskoning’ André Rieu geeft tevens te kennen dat het album een ode is aan Wenen, een even romantische als vrolijke hommage aan de Oostenrijkse hoofdstad. Want als één stad een cruciale rol heeft gespeeld in zijn carrière…

Ook niet onbelangrijk: dit jaar geeft Rieu voor het eerst kerstconcerten in zijn zo geliefde Maastricht. Voor januari staan nieuwjaarsconcerten op de rol in Amsterdam en Antwerpen. Toch een stukje dichterbij dan Wenen, nietwaar?

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen