Maya Fridman treedt op bij de officiële opening van de Goldmund brand store - Luister magazine
Maya Fridman. Foto: TRPTK / Brendon Heinst

Celliste Maya Fridman opent Goldmund brand store

Het Zwitserse audiomerk Goldmund opende op 2 november de deuren van de eerste Europese Goldmund brand store in het centrum van Amsterdam. Om dit officieel te vieren geeft celliste Maya Fridman op 16 november een exclusief concert in de winkel. Ze zal duetten spelen met de Goldmund speakers.

Herintroductie van het merk Goldmund

Goldmund is al veertig jaar een toonaangevend merk in de high-end audiomarkt. Zeker op gebied van draadloze, volledig actieve speakersystemen onderscheidt het zich van andere merken. Robert Brijde en Daan Vreeswijk van Goldmund Benelux zorgden in 2018 voor een spectaculaire herintroductie van het merk tijdens een belangrijke audioshow.

Winkel in centrum van Amsterdam

Robert Brijde: “Wij ontvingen tot op heden geïnteresseerden vooral in onze showroom in Oostzaan waar meerdere Goldmund producten te zien en horen zijn, maar we wilden iets bijzonders doen, met het merk naar de mensen toe. Dat moest dan wel op een bijzondere plek zijn, een plek waar het merk goed tot zijn recht zou komen. Na een gedegen zoektocht vonden we een ruimte die geschikt was op een échte hot-spot in het centrum van Amsterdam. Vrij snel daarna was de kogel door de kerk: de realisatie van de allereerste pop-up brand store van het merk in Europa was een feit.”

Officiële opening met Maya Fridman

De deuren van de brand store zijn al geopend, maar op zaterdag 16 november aanstaande vindt de officiële opening plaats van 16.00-21.00 uur. Hoogtepunt is een kort concert van Dutch Classical Talent Awardwinnaar, cellliste Maya Fridman. Zij zal bijzondere duetten spelen met de Goldmund speakers. Om de opening bij te wonen dient u zich te registreren via dit formulier van Goldmund.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen