De Maakers
De Maakers in Tristan en Isolde: als liefde gevaarlijk wordt. Foto: Willem van Walderveen

De Maakers spelen Tristan en Isolde

Tristan en Isolde: als liefde gevaarlijk wordt, een voorstelling van het talentproject De Maakers, is van 1 tot en met 4 juli te zien bij de Watertoren in Enschede. De voorstelling wordt zes keer gespeeld op deze buitenlocatie. De laatste tickets zijn te reserveren via de website van de Reisopera.

Eigen interpretatie

De Maakers is een samenwerkingsproject van de Nederlandse Reisopera en de Theatermakerij Enschede. Gebaseerd op het thema van een operaproductie van de Reisopera maken jongeren uit Oost-Nederland onder begeleiding van professionals een eigen muziektheatervoorstelling. Dit seizoen is dat Tristan en Isolde: als liefde gevaarlijk wordt. In de Nederlandstalige, 75 minuten durende voorstelling brengen de getalenteerde jongeren hun interpretatie van het tragische liefdesverhaal.

Tristan en Isolde

Inspiratie haalde het jong talent bij Richard Wagners opera Tristan und Isolde. Een liefdesdrama over verboden liefde, een complot en verraad. De jongeren staan op 1 en 2 juli om 19.30 uur en op 3 en 4 juli om 16.30 uur en 20 uur op het buitenpodium aan de Watertoren (Hoog en Droog) in Enschede. Wie erbij wil zijn, kan nu de laatste tickets reserveren via de website van de Reisopera, die zich op verschillende vlakken inzet voor jong talent.

De Maakers

De Maakers, dat zijn Cato Venema, Eva Kosak, Johanna van den Berg, Katinka Tiemersma, Lieke Oude Nijeweeme, Marit Holterman, Marly van Gaal, Maya Vlasma, Persijn Oesterholt, Ruth Bulsink, Sander Annink, Sarah Wierda en Stef Jongbloed. Zij worden ondersteund door een groot artistiek team. De regie is in handen van Harold Schraven, de spelregie in die van Robert Baarda. Karine Roldaan is de artistiek leider van de productie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen