Matangi Quartet
Matangi Quartet

Matangi Quartet: Play it Forward kerstconcert

De kerstdagen draaien om geven, dat weten ook de leden van het Matangi Quartet. Op kerstavond biedt het kwartet samen met gastsolisten Carel Kraayenhof en Maarten Koningsberger een Kerstspecial, een online kerstconcert. En dat is niet zomaar een stream-concert. Nee! Het Matangi Quartet vraagt het publiek niet om een kaartje te kopen, maar om iets door te geven. Een pan soep voor de buurman, een bosje bloemen van oma. Play it Forward!

Na een veelbewogen jaar waarin we ons vaak eenzaam en radeloos hebben gevoeld, zijn we nog meer waarde gaan hechten aan solidariteit, samen zijn en het delen van mooie momenten. Daarom bedacht Karsten Kleijer (altviolist Matangi Quartet) een bijzonder plan waar niet alleen alle Matangi’s enthousiast van werden, maar waar Carel Kraayenhof en Maarten Koningsberger ook meteen aan mee wilden doen.

Kerstmis 2020

Wie had zich vorige kerst kunnen voorstellen dat kerst 2020 er zo zou gaan uitzien?! Juist in deze donkere dagen willen we elkaar ontmoeten, elkaar even vasthouden…

Play it Forward met Matangi Quartet

Helaas is de waarheid dat we dat dit jaar beter niet kunnen doen, zodat we zo snel mogelijk met dit virus kunnen afrekenen. Toch is dit ook het moment waarop het woord ‘samen’ in samenleving een nieuwe lading krijgt. Daarom geeft Matangi dit concert als een gift aan het publiek, met slechts één voorwaarde: betaal ons met jouw gift aan iemand anders. Oftewel: Play it Forward! Zo geven we met z’n allen tijdens deze bijzondere kerstdagen het woordje ‘samen’ nog meer betekenis.

Kijk op de website van Matangi Quartet voor meer informatie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen