nikolai_lugansky_cr_marco_borggreve_naa__ve_ambroisie_2000x1333-1024x682

Nikolai Lugansky tovert met klanken in Rotterdam en Den Haag

Nikolai Lugansky staat al decennialang bekend als één van de beste pianisten ter wereld. Begin november soleert hij bij Sinfonia Rotterdam. Onder leiding van Conrad van Alphen speelt hij Chopins eerste pianoconcert. Lugansky tovert met klanken, zijn pianospel geeft vlinders in de buik en kippenvel op de armen. Tel daarbij op de uitvoering van Schuberts vroege derde symfonie en u bent gegarandeerd van een avond vol vreugde en bijna tastbare romantiek.

Op 4 november bent u van harte welkom in de Grote Zaal van de Doelen in Rotterdam. Of kom op 5 november naar de Concertzaal van Amare in Den Haag.

Sinfonia Rotterdam wil mensen op een eigentijdse en verrassende manier raken met klassieke muziek. Dit doen ze door een gevarieerd programma aan te bieden. De concerten duren vijf kwartier en na afloop is er voor iedereen, onder het genot van een (gratis) drankje, de gelegenheid nog even na te praten met de dirigent, het team en de musici.  Dit alles voor een zo toegankelijk mogelijke prijs.

Er is geen prijsverschil tussen de verschillende rangen. Voor 28 euro heeft u een heerlijke avond. Bent u 26 jaar of jonger, dan betaalt u slechts 10 euro.

Meer informatie en kaarten bestellen sinfoniarotterdam.nl

Facebook
Twitter

Laatste artikelen