Philharmonie zuidnederland: The future is looking #philgood
The future is looking #philgood

Philharmonie zuidnederland zet zonnebril op

Philharmonie zuidnederland bekijkt het leven door een positieve zonnebril. Letterlijk en figuurlijk. Want nu de coronamaatregelen stap voor stap versoepelen, is er genoeg om naar uit te kijken. Onder het motto ‘The future is looking #philgood’ lanceert philharmonie zuidnederland een nieuw initiatief om het publiek een feelgoodmoment te bezorgen. Het orkest deelt online haar #philgood-momenten en geeft philharmonie zuidnederland-zonnebrillen weg.

#philgood

In eerdere #philgood-projecten brachten de muzikanten en stafleden van philharmonie zuidnederland samen met haar publiek een digitaal applaus. Zo wilden ze hun waardering en dankbaarheid voor elkaar uiten. Daarnaast kregen bezoekers een digitale muzikale boodschap van de musici en nam het orkest de video Music is our Magic op in het attractiepark Toverland.

The future is looking #philgood

Met het nieuwe initiatief ‘The future is looking #philgood’ blikt philharmonie zuidnederland vooruit naar de mooie zomerse momenten die ons te wachten staan. Dat doet het orkest door een positieve zonnebril. Medewerkers en enkele grote componisten gaan de zomer tegemoet met een exclusieve philharmonie zuidnederland-zonnebril en delen het #philgood-moment waar zij naar uitkijken.

Win een zonnebril

Ook u kan zo’n zonnebril winnen. Ga daarvoor naar de Facebook- of Instagrampagina van philharmonie zuidnederland, like het bericht ‘The future is looking #philgood’ en deel in de opmerkingen het #philgood-moment waar u naar uitkijkt. Of deel uw #philgood-moment per e-mail naar philgood@philharmoniezuidnederland.nl. Luister wenst u veel succes!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen