Camping Tour van Reisopera
Magelone en Peter. Foto: Annina Romita

Reisopera trekt naar de camping

Na lange tijd niet voor live publiek te hebben kunnen spelen, wil de Reisopera nu zo veel mogelijk verschillende mensen bereiken. En waar gaat dat beter dan op de camping? Daarom maakt de Nederlandse Reisopera van 15 tot en met 31 juli 2021 een camping tour met twee korte muziektheatervoorstellingen naar vijftien campings in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Campinggasten kunnen de voorstellingen gratis in de openlucht bijwonen. Ontdek hier alle locaties en speeldata.

Magelone en Peter

Voor liefhebbers van klassieke muziek brengt het gezelschap de muzikale short story Magelone & Peter, over een uitgeblust getrouwd stel dat met de caravan op vakantie is. Ze staan voor de zoveelste keer op dezelfde camping, zelfs op dezelfde staplek. Peter is tevreden met zijn leven, maar Magelone wil meer. De 45 minuten durende, Nederlandstalige voorstelling wordt geregisseerd door Rennik-Jan Neggers. Met muziek van Brahms, Ben Weishaupt achter de piano en Vincent Kusters als Peter. Vera Fiseliers en Franske van der Wiel kruipen beurtelings in de huid van Magelone. Lees hier meer over deze short story.

Hans en Grietje

Voor kinderen vanaf vier jaar wordt het muzikale sprookje Hans en Grietje in een modern jasje gegoten. De 35 minuten durende campingeditie van de kinderopera is een bewerking van de voorstelling uit 2020 en bevat Nederlandstalige liedjes uit de opera Hänsel und Gretel van Humperdinck. Met Katiuscia Principato in de rol van Grietje en Mark Stouwdam in de rol van Hans en de heks.


Trailer van de familievoorstelling Hans en Grietje

5/5 - (1 stemmen)
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen