Conrad van Alphen Photo: Marco Borggreve

Sinfonia Classics presenteert Berliner Symphoniker op 30 oktober in Het Concertgebouw

Sinfonia Rotterdam is terug in Het Concertgebouw met de Sinfonia Classics Series. Een prachtig programma van drie concerten in het culturele seizoen 2022/2023.

Serie in Het Concertgebouw
Sinfonia Rotterdam biedt dit nieuwe seizoen een zeer gevarieerde reeks concerten in Het Concertgebouw in Amsterdam. Voor slechts 75 euro ervaart u Het Concertgebouw, met twee concerten in de Concertzaal en één in de kleine zaal, uitgevoerd door twee verschillende orkesten.

Sinfonia 22sep2022

Programma
Het openingsconcert Galanterie en Romantiek uitgevoerd door het Berliner Symphoniker heeft een bijna volmaakt programma met composities van Mozart, Rachmaninov en Brahms. Met maar liefst twee solisten, fluitist Tommaso Benciolini en pianist Dmitry Ishkhanov en onder leiding van dirigent Sol Chin, is dit concert een genot om naar te kijken én te luisteren.

In februari 2023 speelt een wel heel bijzondere solist samen met Sinfonia Rotterdam, gitarist Artyom Dervoed. In het programma Romantische Nostalgie speelt hij Concerto Mudehar van Garcia Abril. Als afsluiting van het seizoen soleert pianist Vadym Kholodenko met Sinfonia Rotterdam in mei 2023. Hij vertolkt Beethovens vierde pianoconcert.

Niet eerder zat u bij drie concerten voor slechts 75 euro in Het Concertgebouw. Mis deze kans niet en boek uw abonnement of losse kaarten vandaag nog.

Tarieven:

 

Sinfonia Rotterdam
Sinfonia Rotterdam is met haar frisse en energieke uitvoeringsstijl uitgegroeid tot een belangrijke schakel in het nationale en internationale muzieklandschap. Het veelzijdige programma in de Hoofdstad, maar ook in Hofstad en Havenstad, laten zien waar het orkest voor staat: ‘Magnifiek klassiek voor iedereen!’.

Het orkest en hun dirigent, Conrad van Alphen, wil mensen op een eigentijdse en verrassende manier raken met klassieke muziek. Dit doet Sinfonia Rotterdam door een gevarieerd programma aan te bieden. De concerten duren vijf kwartier en na afloop is er voor iedereen, onder het genot van een drankje, de gelegenheid nog even na te praten met de dirigent, het team en de musici.  Dit alles voor een zo toegankelijk mogelijke prijs.

Meer informatie over de Sinfonia Classics in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam? sinfoniarotterdam.nl

Facebook
Twitter

Laatste artikelen