Speciale ronde De Muziekwedstrijd

Speciale ronde van De Muziekwedstrijd

Voor alle muzikale kinderen en jongeren die verplicht thuiszitten vanwege het coronavirus, organiseert De Muziekwedstrijd een speciale ronde. 

Muziekscholen en conservatoria zijn gesloten en de wekelijkse piano- of vioolles is afgelast. Juist nu het openbare leven stil ligt, is het belangrijk dat muziek doorgaat. Speciaal voor kinderen en jongeren van 4 tot en met 19 jaar die noodgedwongen thuiszitten, organiseert De Muziekwedstrijd van het Prinses Christina Concours een speciale ronde. Op 28 maart werd de nieuwe ronde van de online muziekwedstrijd geopend. Muzikale kinderen kunnen tot en met 10 mei een video insturen om mee te doen.

Speciale ronde van De Muziekwedstrijd

Met deze extra editie wil de organisatie van De Muziekwedstrijd kinderen en jongeren stimuleren om muziek te (blijven) maken en er anderen mee te inspireren en op te vrolijken. Dus, gebruik die extra tijd die je nu hebt om aan de slag te gaan. Alle muziek is welkom: van klassiek tot rap.

Hoe doe je mee?

Meedoen is simpel. Oefen een muziekstuk en upload daarna een video van je ingespeelde stuk via de site of gratis app. Alleen of samen met anderen. Iedereen die meedoet, krijgt persoonlijke feedback van een professionele muziekjury.

Bekijk hier 5 andere mooie culturele initiatieven die georganiseerd zijn vanwege het coronavirus.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €67,55 in plaats van €115,50!

Een magazine vol prachtige symphonieën, inspirerende artikelen, tips en meer.