Prijsvraag vrijkaarten Mirantibus Concerten

De Mirantibus Concerten in Baarn staan voor de deur. Het nieuwe seizoen wordt op zaterdag 23 september ingeluid met het feestelijke openingsconcert in de Pauluskerk. Luister mag vier vrijkaarten weggeven. U kunt meedingen door antwoord te geven op een prijsvraag.

Mirantibus is een initiatief van klarinettist Marieke Vos en pianist Camiel Boomsma. De concertreeks in Baarn omvat dit seizoen zeven optredens. Het openingsconcert wordt opgesierd met het faamrijke Klarinetkwintet van Mozart en romantische werken van Dirk Schäfer (Adagio Patetico) en Antonín Dvořák (Pianokwintet No.2 Op.81). Initiatiefnemers Vos en Boomsma spelen deze avond. Ze krijgen rugdekking van violisten Pieter van Loenen en Saskia Otto, altviolist Hannah Strijbos en cellist Anastasia Feruleva. Datum: 23 september, aanvang: 20.00 uur. Hier meer info over de Mirantibus Concerten.

Prijsvraag

De prijsvraag: onder leiding van welke twee dirigenten speelde pianist Dirk Schäfer, tussen 1896 en 1921, met het Koninklijk Concertgebouworkest? Stuur uw antwoord voor 22 september via onderstaand contactformulier en maak kans op een vrijkaart.

 

5/5 - (4 stemmen)
Facebook
Twitter

Laatste artikelen