Bastiaan Everink

Winactie: marinier wordt operazanger

Luister mag korting geven op de speciale voorstelling Bastiaan Everink: marinier wordt operazanger – onderdeel van de NTR ZaterdagMatinee – op 28 september in het Concertgebouw in Amsterdam van 14:15 tot 16:15 uur. Een heuse wereldpremière omzoomd met thematisch aanverwante werken.

Bastiaan Everink: gestaald marinier wordt gevierd operazanger

De carrière van Bastiaan Everink in een notendop? Gestaald marinier wordt gevierd operazanger. De bariton liet zijn wonderlijke transformatie optekenen in het boek Strijdtoneel, waaruit componist Robert Zuidam en librettist Valentijn Dhaenens inspiratie putten voor de eenakter Hercules: over de wonden die een oorlog slaat in de psyche van een soldaat.

Maar niet alleen de muziek van Zuidam behandelt onderwerpen als oorlogswonden, nazisme en vader-zoonconflicten, ook grootheden als Schubert en Hindemith gingen ermee aan de slag. Van Hindemith staat 28 september de opera Mathis der Maler op het programma en van Schubert diens Achtste symfonie in b, D 759 ‘Unvollendete’.

Zoals gezegd geven wij korting op bovenstaand programma. Met actiecode ZM190928LU krijgt u kaarten voor rang 1 voor 30 euro in plaats van 42 en voor rang 2 voor 25 euro in plaats van 37. Klik hier om kaarten te bestellen voor wat een onvergetelijke middag belooft te worden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €67,55 in plaats van €115,50!

Een magazine vol prachtige symphonieën, inspirerende artikelen, tips en meer.