Prinses Christina Concours Klassiek Zuid 1

Prinses Christina: Concours Klassiek Zuid 1

Aankomend weekend wordt de uitslag van het digitale Prinses Christina Concours Klassiek Zuid 1 bekendgemaakt. Je kunt nog tot en met 19 juni stemmen op de ingezonden selectieoptredens van het regioconcours.

Iedereen die ingeschreven stond voor het klassieke concours Zuid 1, mocht meedoen aan de digitale variant. Vorig weekend konden deelnemers hun video insturen. In de afgelopen week kon het publiek stemmen op de mooiste inzendingen. De video’s die openbaar staan zijn hier te bekijken. Deze video’s dingen mee naar de publieksprijs.

Digitale versie

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is besloten om dit laatste regioconcours van het Prinses Christina Klassiek Concours digitaal te organiseren. Op deze manier kan het regioconcours tóch doorgang vinden.

Winnaars

Deelnemers maken onder andere kans op masterclasses, deelname aan het nieuwe initiatief de PCC Academy en een optreden met het Philips Symfonie Orkest. Kijk hier voor meer informatie.

Prinses Christina Concours Klassiek Zuid 1

De digitale wedstrijd Zuid 1 wordt mede mogelijk gemaakt door het Prins Bernhard Cultuur Fonds Noord-Brabant, Het Leye Fonds en de gemeente Meierijstad.

Benieuwd? Bekijk de openbare inzendingen hier.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen

De winkels zijn dicht, wat nu?

Neem een voordelig abonnement!

De lenteactie! Neem nu een 2-jarig abonnement en betaal €67,55 in plaats van €115,50!

Een magazine vol prachtige symphonieën, inspirerende artikelen, tips en meer. 

Koop een los exemplaar!

Betaal t/m 20 april geen verzendkosten! Gebruik de couponcode THUIS

let op: het magazine wordt binnen vijf werkdagen verzonden!