Cello Biënnale

Cello Biënnale Amsterdam

Advertorial

Bach&Breakfast tot CELLOFEST
Het grootste cellofestival ter wereld barst los op donderdag 18 oktober in het Muziekgebouw aan ’t IJ en Bimhuis. 10 stampvolle dagen met meer dan 90 concerten, voorstellingen, masterclasses en workshops door musici, ensembles en orkesten uit 27 landen. Van ’s morgens vroeg Bach&Breakfast tot ’s avonds laat CELLOFEST.

Begin de dag zoals elke dag zou moeten beginnen. Met een ontbijtje van versgeperste jus, een warme croissant en een cappuccino gevolgd door één van de zes cellosuites van Johann Sebastian Bach, uitgevoerd door telkens een andere cellogrootmeester: Arnou Tomàs, Matt Haimovitz, Kian Soltani, Jordi Savall, Sietse-Jan Weijenberg en Harriet Krijgh.

CELLOFEST is het nieuwste onderdeel van de Biënnale. Acht avonden in het BIMHUIS met het interessantste uit de wereldwijde cello-underground. Met iedere avond een double bill: twee concerten voor de prijs van één. Zo komt een breed scala aan cellisten voorbij, met cellospelende loopstationkunstenaars, singer-songwriters, wereldmuziek-, jazz- en popmusici, improvisatoren, video- en performancekunstenaars uit de VS, Canada, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Iran, Zuid-Afrika, Zweden en Nederland.

Kaarten en meer informatie via www.cellobiennale.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Laatste artikelen

WIN Bach333!
Het grootste componistenproject in de opnamegeschiedenis